044 772 5000 info@vuokrakotiin.net

Tuottavaa palvelua asuntosijoittajalle

Etsitkö uutta vuokralaista? Haluatko eroon vuokrasuhteeseen liittyvistä käytännön asioista? Haluatko ostaa uuden tai ensimmäisen sijoitusasuntosi? Autamme sinua kaikkin asuntosijoittamiseen liittyvissä asioissa.

Teemme asuntosijoittamisesta helpompaa kuin olisit koskaan voinut kuvitella

Olitpa sitten kokenut sijoittaja tai vasta-alkaja, saat meiltä oikeat palvelut omaan tarpeeseesi.

Etsitkö uutta vuokralaista? Löydämme parhaan mahdollisen asukkaan ripeästi. Kohteissamme on Suomen vuokramarkkinoiden paras käyttöaste: yli 99 %.

Haluatko vapauttaa aikaasi vuokrasuhteeseen liittyvistä käytännön asioista? Hoidamme kaiken vuokravakuuden vastaanottamisesta aina vuokravalvontaan ja irtisanotun asunnon korjausten koordinointiin saakka. Halutessasi takaamme myös vuokranmaksun tiettynä päivänä tilillesi.

Haluatko ostaa uuden tai ensimmäisen sijoitusasunnon? Autamme sinua löytämään varmasti tuottavan sijoituskohteen, joka sopii juuri sinun tilanteeseesi ja resursseihisi.

Me tunnemme vuokra-asuntomaailman läpikotaisin. Olemme välittäneet tuhansia asuntoja, hoitaneet satojen asuntojen hallinnointia ja auttaneet kymmeniä sijoittajia löytämään järkeviä kohteita ja saamaan mahdollisimman hyvää tuottoa asuntosijoituksistaan.

Mikä tahansa asuntosijoittamiseen liittyvä tarpeesi onkaan, ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Pekka Suuripää
040 487 3787
pekka.suuripaa@vuokrakotiin.net

Valitse tästä sinulle sopivin palvelu:

Vuokrausagentti™

Kun täytyy löytää uusi, luotettava vuokralainen, Vuokrausagentti™ auttaa. Hoidamme kohteen oikean vuokratason määrittelyn, markkinoinnin, luottotietojen tarkistuksen ja sopimusasiat. Lisäksi saat Asuntomanageri Plus™ -paketin kyseiseen asuntoon vuodeksi.

Ostoagentti™

Kun harkitset seuraavan tai ensimmäisen sijoitusasuntosi ostamista, Ostoagentti™ varmistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen. Pakettiin sisältyy myös uuden vuokralaisen haku sekä Asuntomanageri Plus™ -palvelu vuodeksi.

Asuntomanageri™

Jätä maksusuoritusten kyttääminen, häiriöilmoitusten selvittäminen ja muu vuokrasuhteen hallinta meidän huoleksemme. Hoidamme myös vuokrien korotukset ajallaan, mikä tarkoittaa jo selvää lisätuloa.

Asuntomanageri Plus™

Elämässä tulee vastaan erilaisia tilanteita ja vuokranmaksu voi viivästyä. Kun valitset Asuntomanageri Plus™ -palvelun, takaamme vuokranmaksun sinun tilillesi vaikka koko vuokrasuhteen ajan. Palvelu sisältää myös kaikki vuokrasuhteen hallinnan palvelut.