044 772 5000 info@vuokrakotiin.net

Asuntomanageri™ ja Asuntomanageri Plus™

Asuntomanageri™

Täysin huoletonta asuntovuokrausta

Sinulla on luultavasti muutakin tekemistä kuin lähetellä vuokralaskuja, seurata niiden maksamista, selvitellä kadonneiden avainten tapauksia, huomautella häiriöistä. Luonnollisesti valtaosa vuokralaisista hoitaa asiansa hyvin, mutta kaikenlaista voi silti tapahtua. Pienellä kuukausimaksulla pääset eroon kaikesta hallinnollisista pikkuhommista, joita vuokrasuhteeseen liittyy.

Hoidamme vuokravakuuden vastaanottamisesta aina irtisanotun asunnon korjausten koordinointiin saakka kaiken vuokralaisen kanssa asioinnin. Pakettiin sisältyy kaikki tämä:

  • Vakuudet
  • Avainten hallinta
  • Laskutus ja vuokranvalvonta
  • Perinnät
  • Häiriötilanteet
  • Vuokrankorotukset
  • Irtisanomiset
  • Asuntotarkastukset
  • Korjausten koordinointi

Monelta sijoittajalta unohtuu etenkin vuokrankorotusten tekeminen. Korotus ei välttämättä ole paikallaan joka vuosi – me autamme sinua arvioimaan tämänkin tapauskohtaisesti. Mutta kun sen aika on, me hoidamme asian automaattisesti. Kun vuokrankorotukset tulevat tehdyiksi, Asuntomanageri™ maksaa itsensä takaisin joka vuosi pelkästään sillä.

Jos asunnon vuokra vuoden 2011 alussa oli 700 euroa ja sen vuokraa olisi korotettu vuosittain pelkästään elinkustannusindeksin verran, vuokratuotto vuoden 2016 loppuun olisi ollut 52 080 €. llman korotuksia tuotto olis jäänyt 50 400 euroon. Erotus olisi siis ollut 1680 €.

Kun vuokralainen muuttaa, otamme vastaan irtisanomisen, käymme tarkistamassa asunnon ja koordinoimme mahdolliset korjaukset. Ja mikäli jostakin syystä asiat etenevät siihen pisteeseen, hoidamme myös häätöön liittyvät toimet.

Asuntomanageri vapauttaa sinut siis totaalisesti asuntovuokrauksen arjesta ja vieläpä varsin pienellä kuukausimaksulla. Palvelun hinta on vain 19 €/kk/asunto.

Lisää huolettomuutta: Asuntomanageri Plus™ takaa vuokranmaksun

Itse kunkin elämässä tulee vastaan erilaisia tilanteita; lomautuksia, irtisanomisia, sairauksia, yllättäviä menoja. Tällöin myös vuokranmaksu voi viivästyä. Kun valitset Asuntomanageri Plus™ -palvelun, takaamme vuokranmaksun sinun tilillesi yhdessä sovittuna päivänä huolimatta siitä, onko vuokralainen maksanut.

Lisäturva kasvattaa kuukausimaksua vain 10 €, eli Asuntomanageri Plus™ kustantaa ainoastaan 29 €/kk/asunto.

Kysy lisää:

Pekka Suuripää
040 487 3787
pekka.suuripaa@vuokrakotiin.net