044 772 5000 info@vuokrakotiin.net

Ostoagentti™

Ostoagentti™

Sijoitusasunnoissa on eroja – me löydämme sinulle parhaan

Oletpa sitten kokenut sijoittaja ja etsit uutta tai uusia asuntoja portfolioosi tai olet vasta aloittamassa asuntosijoittamista, Ostoagentti™ auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen kohteen tai kohteet.

Kaikki lähtee siitä, että tutustumme tilanteeseesi; millaiset tavoitteesi, resurssisi ja rahoitustarpeesi ovat. Tämän esiselvityksen jälkeen etsimme sinulle sopivia kohteita. Käymme läpi niin vanhojen kuin uudiskohteiden markkinoita ja tutkimme myös vasta suunnittelussa olevat asunnot.

Kunkin potentiaalisen asunnon kohdalla arvioimme mm. mikä asunnon vuokratuotto voisi olla ja kuinka helppo asuntoon on löytää vuokralainen. Koska teemme päivittäin vuokralaishakuja ja hoidamme hallinnointia, näiden asioiden arviointi on meille helppoa.

Esittelemme sinulle sopivat kohteet laskelmien ja arvioiden kera ja kun olet tehnyt päätöksen, autamme halutessasi myös kaupanteossa.

Ostoagentti™-pakettiin sisältyvät myös Vuokrausagentti™ sekä Asuntomanageri Plus™ -palvelut vuodeksi. Etsimme siis asuntoosi ensimmäisen vuokralaisen, hoidamme vuokrasuhteen hallinnoinnin ja takaamme vuokran vuoden ajan. Tämän jälkeen voit valita haluatko jatkaa hallinnointipalvelua normaalilla kuukausimaksulla.

Ostoagentti™-palvelun hinta on 2180 € per asunto.

Kysy lisää:

Pekka Suuripää
040 487 3787
pekka.suuripaa@vuokrakotiin.net