044 772 5000 info@vuokrakotiin.net

Vuokrausagentti™

Vuokrausagentti™

Oikea vuokralainen turvaa sijoitustuottosi

Juuri sopivan vuokralaisen löytäminen helpottaa asuntosijoittajan elämää enemmän kuin mikään muu. Kun valintaprosessi on hoidettu huolellisesti, sijoitusasuntosi näkyy arjessasi vain siinä, että vuokrarahat kolahtavat tilillesi määrättyyn aikaan.

Me hoidamme vuokralaisen etsimisen puolestasi ripeästi ja täsmälleen haluamiesi kriteerien mukaan. Uskallamme luvata nopeata toimintaa, sillä välityksessämme olevien asuntojen täyttöaste on 99,5 %. Sinä et haluat tyhjiä kuukausia? Emme mekään.

Ennen asunnon markkinoinnin aloittamista, tarkistamme, että asunnon vuokrahinta on kohdallaan. Koska välitämme jatkuvasti ison määrän asuntoja, meillä on taatusti tuore tieto vuokratasosta eri asuntotyypeissä ja alueilla.

Kun hinta on kohdallaan, alamme markkinoida asuntoasi potentiaalisille vuokralaisille eri kanavissa. Näistä tärkeimiä ovat oma sivustomme, eli Vuokrakotiin.net sekä Vuokraovi.com. Kun asuntohakemuksia alkaa tulla, teemme niiden perusteella esivalinnan. Tässä vaiheessa teemme luottotietojen tarkistuksen.

Seuraavaksi käymme esittelemässä asunnon hakijoille ja kun sopiva vuokralainen on löytynyt, esittelemme hänet sinulle. Sinä teet luonnollisesti lopullisen päätöksen.

Tämän jälkeen hoidamme vuokrasopimuksen allekirjoituksen, vuokravakuuden tilittämisen sekä avainten luovuttamisen.

Kun vuokrasuhde on syntynyt, me jatkamme palvelemistasi edelleen. Vuokrausagentti™-pakettiin nimittäin sisältyy Asuntomanageri Plus™ -palvelu vuoden ajaksi.

Vuokrausagentti™-palvelun hinta on 1 kuukauden vuokra + alv 24 %.

Kysy lisää:

Pekka Suuripää
040 487 3787
pekka.suuripaa@vuokrakotiin.net