044 772 5000 info@vuokrakotiin.net

ASOY Hämeenlinnan Vanilja

Hämeenlinnan Vanilja sijaitsee erinomaisella paikalla Keinusaaren kaupunginosassa, aivan keskustan kulmilla vesistön vieressä. Alueella on runsas tarjonta sekä kulttuuria että kaupallisia palveluita. Myös kaupungin terveyspalvelut ja rautatieasema ovat lähellä. Keskustaan on helppo poiketa kävellen Vanajaveden yli siltaa pitkin, jos kaipaa vaihtelua kotikulmiin.

Vieressä sijaitseva Kulttuuri- ja kongressikeskus Verkatehdas kuhisee monenlaista elämää ja ohjelmaa. Siellä järjestetään runsaasti erilaisia kulttuuritapahtumia, konsertteja ja näyttelyitä. Hämeenlinnan Taidemuseon lisäksi Verkatehtaan tiloissa toimii useita gallerioita. Teatteri- ja elokuvatarjonnasta huolehtivat Hämeenlinnan Kaupungin Teatteri sekä elokuvakeskus Bio Rex. Lisäksi lähellä tarjolla on ravintolapalveluita.

Taloyhtiössä on tarjolla erilaisia yksiöitä ja tehokkaasti neliöt käyttäviä kaksioita. Erinomaisia vaihtoehtoja esimerkiksi opiskelijalle tai ensi kotia etsivälle nuorelle. Liki kaikissa asunnoissa on lisäksi oma, reilun kokoinen lasitettu parveke. Asunnon pinnoissa on käytetty laadukkaita ja moderneja materiaaleja, mm. tammiparkettia lattioissa ja tyylikkäitä laatoituksia kylpyhuoneissa. Tiskikoneet kuuluvat vakiovarustukseen, pyykinpesukoneelle löytyy oma paikkansa.

Taloyhtiön esitteen voit ladata oheisesta linkistä: https://www.pohjolarakennus.fi/wp-content/uploads/2018/03/www_myyntiesite_Vanilja.pdf

Hakemuksesi voit jättää sivujemme kautta.

Osoite: Aurinkokatu 8, 13200 Hämeenlinna

Haettavat asunnot tässä taloyhtiössä:

Keinusaari - Aurinkokatu 8A18
  • Keinusaari - Aurinkokatu 8A18
  • 1h+kt+alk+lasit.p, 610 €/kk, Vapautuu 01.03.2020

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Vuokrakotiin.net
Sammonkatu 47
33540 Tampere
Puh: 044 772 5000
https://www.vuokrakotiin.net
info@vuokrakotiin.net