044 772 5000 info@vuokrakotiin.net

ASOY Tampereen Peltolammin Massi

Uusia vuokrakoteja Peltolammilla

ENSIASUKKAAKSI UUDISKOHTEESEEN

Vain 5 kilometrin päässä Tampereen keskustasta luonnonläheinen ja ihmisen kokoinen Peltolammi tarjoaa puitteet turvalliselle ja vaivattomalle arjelle. Peltolammi on aktiivinen, yhteisöllinen ja kehittyvä kaupunginosa, jonka odotetaan tulevaisuudessa kasvavan Tampereen eteläisten kaupunginosien keskukseksi.

Syyskuun lopussa valmistuva, modernia rakentamista edustava ASOY Peltolammin Massi on osa tätä tulevaisuuden Peltolammia, jossa kaupunkimainen rakentaminen yhdistyy palveluiden läheisyyteen ja hyviin virkistysmahdollisuuksiin. Talo sijaitsee rauhallisella paikalla hiljaisen kadun varressa, kuitenkin erinomaisten ja nopeiden kulkuyhteyksien päässä. Massin asunnot ovat tyylikkään valoisia ja laadukkaasti varustettuja parvekkeellisia asuntoja tehoneliöillä.

Vuodenvaihteessa valmistuva ASOY Peltolammin Helmi sijaitsee Massin läheisyydessä ja Helmen asunnot ovat vastaavanlaisia kuin naapuritalon.

Molemmista taloista tarjotaan vuokralle upeita ja tilavia yksiöitä sekä kaksioita. Pidä kiirettä, niin voit päästä ensiasukkaaksi näihin uusiin asuntoihin parhaalle paikalle Peltsua!

Hakemuksesi voit jättää sivustomme kautta.

Vuokrattavissa olevat asunnot löydät alla olevasta listauksesta.

Osoite: Säästäjänkatu 1, 33840 Tampere

Haettavat asunnot tässä taloyhtiössä:

Valitettavasti tässä taloyhtiössä ei juuri nyt ole vapaita tai vapautumassa olevia asuntoja.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Vuokrakotiin.net
Sammonkatu 47
33540 Tampere
Puh: 044 772 5000
https://www.vuokrakotiin.net
info@vuokrakotiin.net