044 772 5000 info@vuokrakotiin.net

Vuokralaiselle

Apua, vinkkejä ja materiaaleja erilaisiin tilanteisiin

Vuokrakotiin.netistä talon omilta sivuilta löydät lisätietoa mm. taloyhtiöstä, asukasmaksuista, isännöinnistä ja huoltoyhtiöstä.

Toivomme, että viihdyt pitkään vuokraamassasi asunnossa. Elämäntilanteet kuitenkin muuttuvat ja silloin yleensä myös asuntotarpeet muuttuvat. Vuokra-asunnon irtisanominen tulee tehdä aina kirjallisesti ja allekirjoitettuna. Irtisanomisaika (=1 kuukausi) alkaa aina sen kuukauden viimeisestä päivästä, kun asianmukainen irtisanominen on toimitettu vuokranantajalle tai sen edustajalle. Irtisanominen tulee toimittaa ajoissa postitse Vuokrakotiin.net, PL 32 33581 Tampere tai skannattuna sähköpostitse os. info@vuokrakotiin.net.

Ohessa kaavake, jolla irtisanomisen voi toimittaa:

Irtisanomiskaavake >>>

Huomioitavia asioita asunnostaan poismuuttavalle sekä siivousohjeet löydät seuraavista linkeistä:

Tiedote poismuuttajalle >>>

Asunnon siivous ja tavanomainen kuluminen >>>

Vuokraamissamme asunnoissa noudatetaan hyvää vuokratapaa koko vuokrasuhteen ajan, aina vuokrasopimuksen laadinnasta sopimussuhteen päättymiseen. Oheisesta linkistä löydät hyvän tiivistelmän, mitä hyvä vuokratapa tarkoittaa:

Hyvä vuokratapa >>>

Haluatko jättää viestin vuokranantajalle tai sen edustajalle? Voit tehdä sen tällä lomakkeella. Palaamme pikimmiten asiaan.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Vuokrakotiin.net
Sammonkatu 47
33540 Tampere
Puh: 044 772 5000
https://www.vuokrakotiin.net
info@vuokrakotiin.net